Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ 6 продукт(и)
МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ

МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ

Магнетните баласти (пригушници) се компактни и се поевтина варјаната на пригушници, постари модели кои што се за вклучување на сијалици од 250W до 1000W. При помали простории за одгледување се препорачува пригушниците да бидат надвор од тие простории, за да не дојде до зголемување на температурите, што ќе им штети на растенијата.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»