Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
АЕРОПОНСКИ СИСТЕМИ

АЕРОПОНСКИ СИСТЕМИ

Аеропониката е метод на одгледување во кој се користи минимална количина супстрат и корените се дирекно суспендирани во воздуопловна комора и се инјектираат дирекно со хранлив раствор. 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Најпродавани

Нашите водечки брендови