Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX LITE BOX 3 продукт(и)
LITE BOX

LITE BOX

Litebox е идеалниoт гроубокс за перфектни резултати! Litebox има алуминиумска рамка покриенa со непробоенa тендa. Главната разлика помеѓу Litebox и стандардниот модел е дека Classic нема 100% светлосна ткаенина. Затоа Litebox е погоден за сместување во простории со мало или без природно светло.

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Најпродавани

Нашите водечки брендови