КОШНИЧКА

0 артикла

Timer Box II 8x600W - тајмер - кутија + греење

Цена: 10,250.00ден
  • Код:
    1029
  • Тежина:
    0.700 кг

Тајмер кутијата GSE 8x600W, обезбедува 4x16A струја на релеи за баласт 8x600W или 8x400W + Греење

 

Тајмер-кутијата управува со неколку индуктивни оптоварувања. Едно од нив е ламби со висок притисок. Тајмерот во контролната табла е германски - Grasslin .. Куќиштето е херметички запечатено и обезбедено, што му обезбедува IP54 класа за заштита. Можете да отворите или затворите кола со еден прекинувач. Контакторот се заснова на системот за контрола и е дизајниран за индуктивни оптоварувања до 8x600W. Штекерот за греење се активира само кога светилките се исклучени.

 

Технички податоци:

- Тајмер кутија: 230x300x110mm 
- 1 Прво вкл. конектор 16А (ЕС) 4x600W 
- 1 Прво вкл. конектор 10A (CH) 4x600W
- Извор на топлина
- Волти: 230V / 50Hz 
- 24 часовниот тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. поставување 
- Релеи: 4x16A 230V 
- Клаза на заштита: IP40
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Timer Box II 8x600W - тајмер - кутија + греење или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови