КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ Mari 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Mari 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Цена: 4,460.00ден
  • Код:
    1015
  • Тежина:
    6.000 кг

Баласт стартер и кондензатор за 600 W натриумова или метал-халидна лампа.

 

Спецификации:

- CE-одобрен пригушувач

- Тивок и со висока ефикасност

- Непокриен дизајн на корпусот, за подобро ладење

- Долготраен со сигурен квалитет

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Mari 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 1 година од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.

Нашите водечки брендови