КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ CAN LITE FILTER Ø 250mm / 2500m3 - карбонски филтер за прочистување на воздух

CAN LITE FILTER Ø 250mm / 2500m3 - карбонски филтер за прочистување на воздух

Цена: 15,590.00ден
  • Код:
    1014
  • Тежина:
    23.000 кг

Кога е во прашање филтрирањето на воздухот и иновации во вентилационите системи, фирмата Can-Filters е лидер на пазарот.

 

Филтри Can-Fan се идеални за користење во градинарството, при одгледување на затворено. Содржат Virgin активен јаглен, специјално формулиран да одговара на вашите критериуми за работа! Can-Filters осигуруваат најдобра контрола врз миризбите благодарение на активниот јаглен кој е содржан во нив - CKV-4 (вид јагленород). Специјалните димензии и големата површина дава потполно исчистен воздушен проток и 99% отстранување на миризбите. Сигурни филтри изработени од висококвалитетен материјал.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете CAN LITE FILTER Ø 250mm / 2500m3 - карбонски филтер за прочистување на воздух или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
- капацитет: 2500m3/h
- должина 100cm
- дијаметар 35cm
- дијаметар на прирабницата: 250 mm
- количество активен јаглен: 12,2 kg
- дебелина на слојот активен јаглен: 5 cm
- тежина: 23 kg

Нашите водечки брендови