КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ИНСТРУМЕНТИ ЗА МЕРЕЊЕ PH И EC ТЕСТЕРИ КАЛИБРАЦИЈА EC 12880 µS/cm 20ml - калибрирачки раствор за EC тестер

EC 12880 µS/cm 20ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Цена: 70.00ден
  • Код:
    1006
  • Тежина:
    0.020 кг

Раствор ЕC 12880 µS/cm за калибрирање на електронски EC метар- 

 

  • торбичка: 20ml 
  • калибрирање по шемата врз опаковката
  • Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови

Нови продукти