КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "Can Rhino Deck 200" - комплет вентилација за оранжерија

"Can Rhino Deck 200" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 22,140.00ден
  • Код:
    988
  • Тежина:
    17.390 кг

Комплетот "Can Rhino 200" одговара за простории со големина до 9кв.м. Видео инструкции за примерно поврзување на елементите во вентилацискиот систем можете да разгледате во секцијата со слики.

Комплетот содржи: 

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (во затворени простории) мора да има добро дизајниран систем за вентилација.Затоа вашата градина и култура да бидат со добар квалитет, треба да размислите и за прочистување, внесување свеж воздух во просторијата и вентилација. Тоа се најважните компоненти потребни за изградба на совршен систем за вентилација за вашите потреби.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете "Can Rhino Deck 200" - комплет вентилација за оранжерија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови