КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "Can Rhino 200" - комплет вентилација за оранжерија

"Can Rhino 200" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 20,680.00ден
  • Код:
    987
  • Тежина:
    15.200 кг

Комплетот "Can Rhino 200" содржи: 

  • Филтер Rhino Filters Ф200-1125m3
  • Вентилатор Can fan 200L / 1090m3/h

Комплетот "Can Rhino 200" е погоден за просторија за одгледување со големина од околи 9 кв.м

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (во затворени простории) мора да има добро дизајниран систем за вентилација.Затоа вашата градина и култура да бидат со добар квалитет, треба да размислите и за прочистување, внесување свеж воздух во просторијата и вентилација. Тоа се најважните компоненти потребни за изградба на совршен систем за вентилација за вашите потреби.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете "Can Rhino 200" - комплет вентилација за оранжерија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови