КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ ETI 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

ETI 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Цена: 4,810.00ден
  • Код:
    94
  • Тежина:
    7.030 кг

ETI 600W е електромагнетно пропусен-регулирачки уред за натриумови и метал-халидни лампи

 

ETI Magnetic Ballast 600w е предвиден за сијалици од типот HPS и MH. Напојувачките уреди (баласти) од серијата ETI UAL се дефинирани како "хибридни", бидејќи се опремени со електронска шема, која ги интегрира функциите на запалка и кондензатор. Последните модели од оваа серија се подобрени и адаптирани према запалувањето на сите сијалици. Компактното тело и окабелување при недостиг на надворешни кабли го прават овој производ особено соодветен за примена во просторијата за одгледување.

Овој баласт го дозволува стабилизирањето на поднесента во излезот струја така што истовремено да гарантира поголема стабилност на светлиннскиот проток и следствено поголема трајнсот на сијалиците. Системите за вклучување ETI се затворени за понатамошна изолација и безбедност. 

Одговара за осветлување на крушки HPS и MH 600W.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете ETI 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 1 година од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.

Нашите водечки брендови