Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ ЛАМПИ CFL ЛАМПИ Elektrox DUAL 200W CFL - сијалица за растење и цветање

Elektrox DUAL 200W CFL - сијалица за растење и цветање

Цена: 5,530.00ден
 • Код:
  89
 • Тежина:
  0.500 кг

 Elektrox Dual 200W енерго-штедлива лампа Е40 за растење и цветање со вграден дросел (се вклучува директно на мрежата со фасонката Е40)Овие сијалици се со ниска потрошувачка на енергија и осигуруваат безбеден раст за време на вегетацијата, благодарение на широкиот светлосен спектар.

 

Спецификации:

 • Моќност: 200 W
 • Температура: 2700 / 6500 K
 • Напон: 8 U
 • E40 фасонка
 • Вграден, електронски дросел
 • Лумени: 11000lm

 

 

Растот, плодовите, издржливоста, па дури и времето на цветање на растенијата се целосно зависни од светлината што ја добиваат. Квалитетот и интензитетот на светлината како и времетраењето на осветлувањето се исклучително важни! Изградбата на правилен систем на осветлување ќе ви гарантира одлични резултати! 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.