Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ Intelidrive - шина за придвижување на рефлектор со сијалица

Intelidrive - шина за придвижување на рефлектор со сијалица

Цена: 13,730.00ден
  • Код:
    87
  • Тежина:
    2.990 кг

Светлинската шина е професионален систем за индоор осветлување.

 

Не само што го подобрува приносот туку и потрошувачката на енергија е намалена. Lightrail 3 има автоматски контролер за ефективно распределување на светлината. Кон неа лесно може да се додаде дополнително осветлување „Add lamp” на тој начин штеди место и време.

Инструкции:

Само закачете ги сијалиците на шината и поставете го времето на одложување на секој крај на шината. Можете исто така да ја изберете брзината со која сијалицата ќе се движи. На тој начин, вие ќе бидете во состојба да осветлите за околу 50% поголема површина без никакво зголемување во своите расходи за електроенергија бидејќи моторот на IntelliDrive консумира само 5 вати моќност. Со IntelliDrive можете да преместите неколку сијалици одеднаш.

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Отворените рефлектори рамномерно ја распрскуваат светлината директно врз растенијата.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови