Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND ДРУГИ ДОДАТОЦИ Final Solution 500ml - раствор за прочистување

Final Solution 500ml - раствор за прочистување

Цена: 1,210.00ден
 • Код:
  86
 • Тежина:
  0.500 кг

​Прочистувачки раствор

 

 • Потпомага да се спречи мувлосување
 • Го измива натрупувањето на растителни додадоци и вкусот на растението
 • Го засилува природниот вкус без примеси
 • Помага против мува
 • Одлични резултати врз почва, coco, rockwool, како и хидропонски систем
 • Да се користи последната седмица пред берење на цветовите.
 • Идеален за надворешна(indoor/outdoor) култивација.
 • НЕ го употребувајте во комбинација со Enzymes+

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: 1ml/L (1:1000) вода.

Употреба: Да се користи последната седмица. Да не се користи во комбинација со Enzymes+ и/или хранлив раствор.

Расклатете добро пред употреба!