КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА АДАПТЕРИ/СВРЗНИЦИ Метален адаптер ⌀ 120 / 160

Метален адаптер ⌀ 120 / 160

Цена: 520.00ден
  • Код:
    899
  • Тежина:
    0.200 кг

Адаптер ⌀ 120 / 160

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За да вашата градина и вашата култура бидат со добар квалитет, треба да размислите за прочистување на воздухот, внесување на свеж воздух во просторијата и вентилација. Тука се претставени најважните компоненти, кои се неопходни за опремување на идеален вентилациски систем!

Адаптерот е метален дел, кој се користи за сврзување на елементите со различни отвори на дијаметрите.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Метален адаптер ⌀ 120 / 160 или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови