КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ПРОМО КОМПЛЕТИ "Sono-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

"Sono-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 16,530.00ден
 • Код:
  892
 • Тежина:
  12.500 кг

Вентилацискиот комплет се содржи од:

 

 •  Филтер Rhino Pro Filters Ø 160/800m3/h
 • Вентилатор RK CAN Fan  Ø 160/780m3
 • 3m еластичен воздуховод со волна тип - Sonodeck
 • 2m Кабел + приклучок
 • Со фабрички монтирани редуцири 

Комплетот "Rhino-Max" е соодветен за просторија за одгледување со големина од околу 6 кв.м.

Видео инструкции за поврзување на елементите на вентилацискиот систем можете да разгледате во сексијата со слики.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (во затворени простории) мора да има добро дизајниран систем за вентилација.Затоа вашата градина и култура да бидат со добар квалитет, треба да размислите и за прочистување, внесување свеж воздух во просторијата и вентилација. Тоа се најважните компоненти потребни за изградба на совршен систем за вентилација за вашите потреби.

 

 

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете "Sono-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нашите водечки брендови