Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Carbo Load 250ml - јаглехидратен додаток

Carbo Load 250ml - јаглехидратен додаток

Цена: 470.00ден
 • Код:
  887
 • Тежина:
  0.300 кг

Ако сакате вистински енергични и јаки растенија ви треба Carbo Load. Тој е лесен за користење, течен производ кој осигурува на вашите растенија и прости и сложени јаглехидрати, гарантира здравје и енергија!

 

Преку обезбедување на енергија во една лесна и удобна форма, Carbo Load Liquid го стимулира здравјето на растенијата и дава предност во изобилство на цветови и плодови.

 
Содржи нерастителни хранливи состојки:
 
15% - Дезоксирибоза
15% - Ликсоза
20% - Рибоза
20% - Ксилиоза
20% - Ксилоза

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Начин на употреба: Измешајте 2ml/L. Се употребува со секое полевање во фазата на цветање.
 
 
Може да се користи и со Piranha и Tarantula така што ги засилува незините својства! Дозирањето е 2ml/L