КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА BIOBIZZ ЗА КОРЕН Root Juice 500ml - стимулатор за корен

Root Juice 500ml - стимулатор за корен

Цена: 1,555.00ден
  • Код:
    876
  • Тежина:
    0.600 кг

Root Juice е  100% органски коренов стимулатор!

Тој го засилува веќе постоечкиот раст на корените и е многу ефикасен во создавање на изобилство од нови. Root Јuice работи преку стимулирање на биолошката активност која се пројавува во зоната на корените за да го поттикне растењето и развојот на растенијата и да зголеми отпорноста према штетниците. Тој исто го забрзува и подобрува приемот на хранливи материи преку кореновиот систем поради што е ефективен да се користи за време на целиот период на раст, а не само за вкоренување на резници.

Придобивките од здрав коренов систем се очигледни во растот на растенијата. Голем, добро развиен коренов систем ќе доведе до посилни, поголеми растенија и поголеми приноси. Стимулирање на биолошката активност во коренот, исто така, помага да се подобри заштитата на растенијата преку зголемување на отпорноста кон болести.

 

BioBizz допринесува за одличен раст и цветање на растенијата и сладок вкус кај културите кои се консумираат. Овие биохранливи продукти исто така вклучуваат растителни есенцијални аминокиселини и над 70 микроелементи.

 

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Root Juice 500ml - стимулатор за корен или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Користете го Root juice  во доза од 1-4ml/L за време на раните етапи од развојот на растенијата (првите 1-2 седмици)Root juice може да се користи во сите средини на одгледување растенија.
 

Не се препорачува претходна подготовка на раствор од органски продукти, бидејќи почнуваат да ферментираат после 24h!

Протресете добро пред употреба! Да се чува на ладно и темно место, недостапно за деца и домашни животни.

 

Нашите водечки брендови