Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ПРОМО КОМПЛЕТИ "Rhino-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

"Rhino-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 15,150.00ден
 • Код:
  875
 • Тежина:
  11.000 кг

Вентилацискиот комплет се состои од:

Филтер Rhino Pro Filters Ф160 / 800 m3/h

Вентилатор RK CAN Fan Ф160/780m3

По желба кон комплетот може да биде додаден и еластичен воздуховод со волна тип Sonodeck 160mm. Комплетот "Rhino-Can 160" е соодветен за просторија за одгледување со големина 6 кв.м

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (во затворени простории) мора да има добро дизајниран систем за вентилација.Затоа вашата градина и култура да бидат со добар квалитет, треба да размислите и за прочистување, внесување свеж воздух во просторијата и вентилација. Тоа се најважните компоненти потребни за изградба на совршен систем за вентилација за вашите потреби.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.