Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Enzymes+ 250ml - ензимски додаток

Цена: 690.00ден
 • Код:
  81
 • Тежина:
  0.250 кг

Ензимски додаток

 

 • Збогатен со коктел од билки
 • Ја подобрува апсорпацијата на кислород
 • 100% биолошки
 • ја подобрува и осигурува средината за развитие на корените на вашето растение 
 • го забрзува отстранувањето на излишниот материјал од кореновиот систем
 • го активира микро развојот и го подобрува апсорбирањето на растителните додатоци 
 • Се препорачува во комбинација со Root Stimulator и Growth/Bloom Excellerator.
 • За надворешна и внатрешна култивација.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: 1ml/L (1:1000) хранлив раствор.

Употреба: Да се користи еднаш неделно. Да не се користи во комбинација со Final Solution.

Расклатете добро пред употреба!