КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS ОСНОВНИ ЃУБРИВА BioSevia Bloom 1L - органско ѓубриво за цветање

BioSevia Bloom 1L - органско ѓубриво за цветање

Цена: 950.00ден
 • Код:
  836
 • Тежина:
  1.150 кг

BioSevia Bloom е Комплетно органско ѓубриво за фазата на цветање.

 

Содржи хумусни и флувински киселини кои помагаат да се асимилираат другите елементи, како и неопходните аминокиселини. Тоа помага да се подобри вкусот на културите. за сите методи на култивирање и сите видови на наводнување. Погоден за одгледување во земја.  Погоден за органско земјоделство според ЕУ Регилативата бр. 834/2007, сертификат од Qualité France SA за цела ЕУ. Совршено се комбинира со BM Trichoderma

 

BioSevia има неколку основни квалитети:

 

 • Основна храна за растенијата.

 • Нејзиниот специфичен состав и одличната растворливост ја олеснуваат асимилацијата на растенијата.

 • Ефекасно се прилагодува при капково наводнување

 • Содржи флувинова киселина и хумусни киселини, кои ги подобруват почвените условии и го зголемуваат апсорциониот капацитет на растението.

 • Создава сладок, пријатен вкус ... и работи во хидропоника!

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Апликација:

 

За хидро:

 

- задолжително употребете  Bioponic Mix

 

За почва:

 

- се препорачува додавање на Bioponic Mix

- Усогласувањето на рН не е потребно, но оптималните вредности се 5.5-6.2 пред да се додадат вештачките ѓубрива. За хидропоника можно е pH вредноста да достигне 7,5 без никакви проблеми. Ако се надмине оваа вредност, треба да се врати на 6, постепено за 5-6 дена.

-Вредностите на електричната спроводливост не се индикативни кога се користат органски ѓубрива, целта на ЕУ е 0.8-1.0

е 0.8-1.0

Нашите водечки брендови