Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND ЗА КОРЕН Root Stimulator 250ml - стимулатор за корен

Root Stimulator 250ml - стимулатор за корен

Цена: 860.00ден
 • Код:
  79
 • Тежина:
  0.250 кг

Стимулатор за корен

 

 • За клонови без корени.
 • Го зацврстува имуниот систем на растението.
 • Стимулира развој на корените .
 • Се користи од првиот ден па се до доброто развивање на кореновиот систем.
 • Се препорачува за употреба во комбинација со Enzymes+.
 • За надворешна и внатрешна култивација.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

 Дозирање: 1ml/L (1:1000) хранлив раствор.

Употреба: Да се употребува во траење од првиот ден па се додека кореновиот систем се развие добро.

Расклатете добро пред употреба!