Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ EuroGear Pro 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

EuroGear Pro 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи

Цена: 6,190.00ден
 • Код:
  818
 • Тежина:
  7.100 кг

EuroGear Pro го скратува растојанието меѓу пониската и повисоката класа дросели

 

Покрај IP 54 и CE сертификатите, Pro EuroGear е опремен и со термичка заштита, со цел отстранување потенцијална опасност од пожар. Освен тоа, откако е произведен, секој еден пригушувач се проверува за целосна оперативна компатибилност, така да безбедната експлоатација е потполно гарантирана!

 

Спецификации:

- Компактен, електромагнетен пригушувач со термичка заштита

- 100% произведен во ЕС

- За HPS и HPI тип сијалици

- IP 54 и CE сертифициран

- Одличен сооднос расходи-користи

- Водоотпорно покривало

- 230V / 50Hz

- Должина на кабелот: 1,5 м

- Должина на кабелот за сијалицата: 3.55 м

- 2 години гаранција

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 2 години од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.