Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 600W "Magnetic Wings 600W" - комплет осветлување за оранжерија

"Magnetic Wings 600W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 9,680.00ден
 • Код:
  815
 • Тежина:
  8.500 кг

Комплетот "Tomax 600W Magnetic Wings" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Магнетен баласт Tomax 600W
- Tomax Adjust Wing(medium) рефлектор
- Комбинирана лампа Tomax 600W

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.