Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ МАГНЕТНИ ПРИГУШНИЦИ ELT 600W - магнeтен баласт за HPS и MH лампи

ELT 600W - магнeтен баласт за HPS и MH лампи

Цена: 5,190.00ден
 • Код:
  814
 • Тежина:
  7.000 кг
Потрошено е, го нема во моментот

Високо-квалитетен магнетен пригушувач + стартер и кондензатор за 600W натриумови (HPS) и метал - халидни (MH) сијалици.

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ: 

- Лесна инсталација.

- Минимално време за монтажа. 

- 200 ° С Топлинска класа. 

- Вакумско импрегнирана во полиестерска смола и се суши при 150 ° С. 

- Запалка и кондензатор, се капсулирани во полиуретантна, електричка смола. 

- Винтови клеми: 1,5 - 4 мм. 

 

СТАНДАРДИ:
 
-Во сооднос со европските стандарди за H.I.D. баласти EN 61 347.2.9 и EN 60 923.
 
 
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ: 
 
- Напон/ Честота 230V / 50Hz 
- Моќност 600 Watt 
- Струен проток 6.1 A 
- Напојување на струја 3,1 A 
- Загуба на моќност при 20 ° C 42 Watt 

Баластот е покриен со гаранција за дефект во период од 1 година од денот на купувањето. Во овој период уредот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект тој ќе се санира или замени. Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на сијалицата, случајно оштетување, поправка од страна на неовластени лицa.