КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Top Shooter 250ml - стимулатор за последните недели од цветањето и формирање на плод

Top Shooter 250ml - стимулатор за последните недели од цветањето и формирање на плод

Цена: 2,000.00ден
  • Код:
    804
  • Тежина:
    0.350 кг

Откако редовниот циклус на формирањето и растот на цветовите ќе престане, Top Shooter започнува нов циклус на цветање, што доведува до многу потешки плодови и одлични реколти.

 

Со други зборови, околу плодот е создаден нов филм. Ова може да доведе до зголемување на производството до 30%

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Top Shooter 250ml - стимулатор за последните недели од цветањето и формирање на плод или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на користење:

 

 

Користете го Top Shooter во последните три недели пред бербата за да ја зголемите тежината на овошјето. Подгответе го контејнерот за храна на следниов начин: да ја зголемите вредноста на EC на 1,2  врз основа на прехранбени додатоци. Проверете дали садот за храна има точна pH вредност. Потоа додадете Top Shooter. Вашиот сад за храна е подготвен за прво наводнување.

 

 

 

Количина:

 

 

Користете го Top Shooter во последните три недели на цвет и цветање пред бербата.

 

Неделна Количина: 70 ml на 100 литри хранливи материи што се подготвени за употреба. <span style="margin: 0px;

 

Во последните две недели: 100 ml за 100 литри подготвени за употреба хранливи материи. 

Нашите водечки брендови