КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА BIO GREEN СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Bio Green Calgel 1L - стимулатор на растење и цветање

Bio Green Calgel 1L - стимулатор на растење и цветање

Цена: 2,520.00ден
 • Код:
  799
 • Тежина:
  1.150 кг

Calgel е високо квалитено ѓубриво за растенија, кој содржи сите макро и микро хранливи материи, неопходни за растењето и цветањето, во секоја растителна средина. 

 

 • Го подобрува усвојувањето на хранливите материи во корените. 
 • Сигурно и видливо ги зацврстува врвчињата. 
 • Осигурува измерливо зголемување во масата на крајниот производ. 
 • Доволно магнезиум за оптимален хлорофил и синтеза на протеини. 
 • Се состои единствено од чисти излезни материјали. 
 • Без рок на траење. 
 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Bio Green Calgel 1L - стимулатор на растење и цветање или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање:

 • Додавајте еднаш седмично со водата за поливање.
 • Ако користите хидропоника, додавајте 2 пати седмично. Ако се користи во комбинација со ѓубриво, намалете ЕС на вашиот хранлив раствор во резервоарот со 0.3mS, и зголемете го одново со 0.3mS употребувајќи CalGel, од првата седмица на цветањето. 
 • Calgel може да се користи и како фолијарен спреј. Имешајте во свежа вода, 1ml/L. 
 
Чувајте на темно место. Во случај на контакт со очите исплакнете ги итно очите со вода. Да се чува на место, недостапно за деца.
 
 

Нашите водечки брендови