Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома КОНТРОЛЕРИ G-SYSTEMS ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ GSE Timer Box II 6x600W - тајмер - кутија за вклучување на повеќе лампи

GSE Timer Box II 6x600W - тајмер - кутија за вклучување на повеќе лампи

Цена: 9,500.00ден
 • Код:
  778
 • Тежина:
  0.700 кг

Тајмерот GSE вклучува и исклучува 6х600W или 6x400W придушници.

 

Во време на исклучување тој обезбедува до 2000W грејач.

Технички податоци:

- Тајмер кутија: 230x150x70mm 
- 1 Прво вкл. Конектор 16A (ЕУ) 4x600W 
- 1 Прво вкл. конектор 10A (CH) 3x600
- Волт: 230V / 50Hz 
- 24-часовен тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. подесување
- Релеи: 4x16A 230V
- Класа на заштита: IP40

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.