Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

Secret Icer 3бр - сет на кеси за ладен екстракт

Цена: 3,080.00ден
 • Код:
  773
 • Тежина:
  0.150 кг

Secret-Icer 3 е комплет за екстракција во ладна вода. 

 

Една мрежа е сместена во другата, а двете во кофа со вода. Додајте мраз и размачкајте со миксер. Кога водата ќе истече, производот останува помеѓу двете торби. 

Комплетот од 3 кеси / мрежи содржи:

- жолта 190μm;
- зелена 70μm;
- црна 25μm

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.