Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА GROWSTAR ЗА КОРЕН GOLD EXCELERATOR 250ml - стимулатор за корен

GOLD EXCELERATOR 250ml - стимулатор за корен

Цена: 3,080.00ден
  • Код:
    769
  • Тежина:
    0.350 кг

GOLD EXCELERATOR е екстремно концентриран коренски стимулатор, што го прави многу економичен за употреба.

 

Ги активира и забрзува развојот на корените и е погоден за сите супстрати. Се состои од: ауксини, амино киселини и елементи во трагови. Овие елементи се добиени од високо квалитетни екстракти на алги. Користете го овој коренски стимулатор секогаш кога ќе ги засадите растенијата во првите три недели.

Стимулансите на коренот помагаат за побрз и подобар развој на кореновиот систем. Корените се најважните единици одговорни за апсорпција на хранливи материи и ги закачуваат растенијата на почвата. Добар стимулатор на коренот ја одржува областа на коренот здрава и чиста во текот на целиот животен циклус.

Growstar се хранливи материи дизајнирани да бидат едноставни и ефективни, тие се идеални за употреба во NFT и други системи, како и за рачно наводнување. Тие се исто така погодни за употреба во кокос, керамзит и почва.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на примена:

25 мл на 100 литра вода

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови