Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА GROWSTAR СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Gold C bloom stimulator 1L - стимулатор за цветање

Gold C bloom stimulator 1L - стимулатор за цветање

Цена: 2,250.00ден
  • Код:
    768
  • Тежина:
    1.150 кг

GOLD С е одличен стимулатор на раст и цветање.

 

Се состои од: растителни хормони за растење, бор, аминокиселини, молибден, манган, екстракти од алги, железо, мед, калиум, цинк, јаглехидрати. Користете го GOLD C кога ги полевате вашите растенија, од моментот во кој што тие започнале да растат, до завршување на фазата цветање.

 

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на примена: 2-4 мл на литар вода

 

Секогаш користете ја истата доза од A, B и C. Например: 200 литра вода од чешма, во која ќе ставите 600ml A, 600ml B и 600ml C.

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови