Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА GROWSTAR ОСНОВНИ ЃУБРИВА GROWSTAR GOLD A & B 1L - минерално ѓубриво за двете фази раст и цветање

GROWSTAR GOLD A & B 1L - минерално ѓубриво за двете фази раст и цветање

Цена: 920.00ден
  • Код:
    767
  • Тежина:
    1.150 кг

GOLD A & B е двокомпонентно, ѓубриво кое што е исклучително лесно за користење..

 

Кога ќе го користите овој производ, ќе бидете пријатно изненадени! GOLD A + B е специјално формулиран за да одговара на сите подлоги и системи за наводнување. GOLD A &  B се состои од компонента A и B. Користете GOLD A &  Б кога ги наводнувате вашите растенија од моментот кога почнуваат да растат додека цветната фаза не заврши.

Без разлика дали одгледувате во почва, кокос или хидро, ние често земаме здрави хранливи состојки здраво за готово, а најмногу се фокусираме на производи како што се PK стимуланси, засилувачи и додатоци. Но, основната хранлива материја е основата што ја бара вашето растение во раните фази од својот живот - па затоа веројатно заслужува поголемо внимание отколку што ние му даваме.

 

Што претставуваат основните ѓубрива?
 

На растенијата им треба многу различни работи за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за исхраната, исто како и луѓето, на растенијата им треба „урамнотежена диета“. Ова подразбира правилно избалансирано ѓубриво што ги содржи сите основни елементи за раст, познати како основни ѓубрива, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Сите видови стимуланси можат да се додадат во циклусот на растење, но вашите основни хранливи материи се градежните елементи за здрави здрави растенија

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Начин на примена:

 

2-4 мл на литар вода.

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови