Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА GENERAL HYDROPONICS/TERRA AQUATICA ОСНОВНИ ЃУБРИВА GHE Tripack Starting Kit - стартер пакет

GHE Tripack Starting Kit - стартер пакет

Цена: 1,540.00ден
 • Код:
  763
 • Тежина:
  2.200 кг

GHE ви нуди Tripack starting kit, кој вклучува се што ви треба за целосен циклус на раст!

 

Во пакетот се вклучени:  

 

 

- FloraGro, FloraBloom и FloraMicro x 0.500L

- 1 рH Test Kit 

- 1 торба со pH Down Dry

 

 

За сите методи на одгледување

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.