Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА GUANOKALONG СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Palm Tree Ashes 3L - суво органско ѓубриво за цветање

Palm Tree Ashes 3L - суво органско ѓубриво за цветање

Цена: 1,710.00ден
 • Код:
  758
 • Тежина:
  3.300 кг

Guanokalong Palm Tree Ashes е сосема природен и органски производ кој доаѓа од островот Суматра, Индонезија.

 

Со висока содржина на калиум, фосфор и магнезиум.  Дејствува како органски стимулатор за цветање. Со многу висока содржина на калиум (NPK 0-1-30), ова ѓубриво обично се користи заедно со Guanokalong Bat Guano за да добиете обединет моќен стимулатор и забележителни, крајни резултати. Освен што содржи калиум,тој исто така содржи фосфор и магнезиум кои обезбедуваат производство на смолести пупки.

 

Како да користите Palm tree ashes:

 

- Смешајте го производот со почвата и додајте како најгорен слој во саксијата на секое растение, од втората седмица на цветањето
- Може да се разредува со вода за наводнување

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Органски, течни и цврсти, почвни адитиви засновани на лилјак на познатата марка Guanokalong.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

 Одговара за периодот на цветање.

 

 NPK: 0/3/14.

 

- Поливајте со раствор од 50mL на 5L еднаш на 2 седмици при цветањето.

- Посипете по 100mL на корен кон втората седмица на цветањето.