Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА GUANOKALONG СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Vegetal Fertilizer 3L - суво органско ѓубриво за растење

Vegetal Fertilizer 3L - суво органско ѓубриво за растење

Цена: 1,540.00ден
 • Код:
  753
 • Тежина:
  3.300 кг

Vegetal Fertilizer е алтернативен извор на основните хранливи материи а највеќе на азот.

 

Претставува ѓубриво од семињата на памук, со забавено дејство. 100% растително потекло, висока содржина на органска материја! Ја подобрува структурата на почвата, ја зголемува аерацијата на тешките, збогатени почви и ја зголемува абсорпацијата на вода и хранливи материи при лесните и песокливи почви.

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Органски, течни и цврсти, почвни адитиви засновани на лилјак на познатата марка Guanokalong.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Одговара за вегетација. 

- NPK: 5/4/5. 

- го снижува pH на почвата. 

- Помешајте 100mL на 15L почва пред засадувањето или посипете околу растението.