Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА GUANOKALONG СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Extract Taste improver 1L - органско ѓубриво за цветање

Extract Taste improver 1L - органско ѓубриво за цветање

Цена: 850.00ден
 • Код:
  742
 • Тежина:
  1.150 кг

Guanokalong Extract Taste improver го подобрува вкусот, квалитетот и приносот.

 

Го забрзува структурирањето на кореновиот систем и потпомага на цветањето. Ја зголемува отпорноста на заболувањата. Одговара за почва, кокос и хидропоника. Тоа е 100% органски додаток направен од избрани екстракти и гуано (ѓубриво од лилјаци).Растенијата го сакаат! Тоа е уникатна мешавина од 2% азот, 2% калиум, 0,5% фосфор и најважните микроелементи за дополнителен стимуланс на вашите растенија.

 

Тој нема да го запуши вашиот хидро систем и е прозрачна на цвет течност. Доодајте го на почвата, кокосот или хидро системот за подобрување на големината / бројот на плодови и цветовите, истовремено го подобрува и вкусот. Гарантира одлично цветање!

 

• 100% органски соодветен за хидро, почва и кокос (НЕ е NPK тип ѓубриво)
• Основна состојка ѓубриво од лилјак (гуано)
• Гарантирано потекло - местото на живеење на лилјаците не е разрушено на никаков начин
• Прозрачна течност - не го запушува хидро системот
• Го зголемува бројот и големината на цветовите
• Го подобрува вкусот на плодовите

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Органски, течни и цврсти, почвни адитиви засновани на лилјак на познатата марка Guanokalong.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Примена:

 

- За резници/клонинги 10ml/L - еднаш седмично.

- За растење 10-20ml/L - еднаш седмично.

- За цветање 10-30ml/L - еднаш седмично.