Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА CANNA ОСНОВНИ ЃУБРИВА Canna Terra Flores 10L - минерално ѓубриво за цветање

Canna Terra Flores 10L - минерално ѓубриво за цветање

Цена: 4,500.00ден
 • Код:
  726
 • Тежина:
  10.400 кг

CANNA Terra Flores е производ кој одговара за фазата на цветање.

Тој многу ќе ви олесни при одгледувањето на едно здраво и силно растение и одличен краен резултат. Terra Flores е богат со хелатни микроелементи кои се наоѓаат во достапна форма и можат да се апсорбираат веднаш од растението. Го стимулира стартувањето на цветањето и ги содржи сите неопходни материи и состојки, неопходни за целата фаза на ветање.

 

Terra Flores може да се користи за внатрешно и надворешно одгледување во почва и почвени миксови.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

 За период на цветање при почвено одгледување:

 • Расклатете го шишето добро пред употреба
 • Се користи 50мл/10л (1:200)
 • ЕС на овој производ во вода од чешма варира меѓу 0.9-1.6 
 • Препорачливо рН меѓу 5.8-6.2
 • За 200 L хранлив раствор
 • N-P-K вредност: 2-2-4
Да се чува затворен на темно и ладно место!
Да се држи далеку од деца!