Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX MODULAR Modular Box Система Mainz 4.32 m² / 3,6 x 1,2 m/ - гроубокс за одгледување на растенија

Modular Box Система Mainz 4.32 m² / 3,6 x 1,2 m/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 43,200.00ден
 • Код:
  716
 • Тежина:
  34.300 кг

Секаков вид форми и големини, можат да бидат направени со HomeBox Modular од различни комбинации на комплетот 1, 2 и 3.

 

Врз основа на принципот на градивен елемент доаѓа иновативна модуларна гама без лимит во големината. Деловите на гроубоксот се взаемно заменливи и може да се проширaт со врати, влезови и излези, каде би сте имале потреба од нив.Тој ви дозволува да го персонализирате потполно местото, со кое располагате, според вашите потреби.

Не само што ја одредува големината и обликот на просторот во кој ќе се одгледува култивирањето, туку и неговиот компактен дизајн го прави удобен и секогаш достапен кога ви е потребен.Регуларно, во различни форми и големини.

 • Содржи: 1 x Homebox Modular Базен Комплет 1
 • 2 x Homebox Modular Комплет 2
 • Димензии: 3,6 x 1,2 m

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.