Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX MODULAR Homebox Modular Базов Комплет 2 - гроубокс за одгледување на растенија

Homebox Modular Базов Комплет 2 - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 12,110.00ден
 • Код:
  715
 • Тежина:
  9.400 кг

Секаков број форми и димензии, можат да бидат направени со HomeBox Modular од различни комбинации на комплетот 1, 2 и 3.

 

Врз основа на принципот на градивен елемент доаѓа иновативна модуларна гама без лимит во димензии. Деловите на гроубоксот се взаемно заменливи и може да се прошират со врати и излези, каде што би имале потреба од нив.

 • 6 х столб № 1
 • 2 х столб № 2
 • 2 х столб № 3
 • 1 х столб № 4
 • 1 х столб № 5
 • 1 х 3-аголни конектори (агол), № 6
 • 4 х 4-аголни конектори (странична) № 7
 • 1 х Покрив № 12

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.