Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX LITE BOX HomeBox Lite 120 /120x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox Lite 120 /120x120x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 9,300.00ден
 • Код:
  714
 • Тежина:
  8.000 кг

За разлика од другите модели Homebox Light не е 100% светлосно непропуслив.

 

Силната HPS сијалица ќе се гледа преку неговите ѕидови. Директна сончева светлина или друг силен светлосен извор би го нарушиле фото-периодот на растенијата внатре во боксот.

 • Димензии: 120x120x200cm
 • Површина 1,4 (м2)
 • Препорачливо осветлување: 200W CFL
 • Макс. оптоварување: 50кг.
 • Препорачлива вентилација: 345 м3
 • Број на врати: 1

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.