КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX LITE BOX HomeBox Lite 100 /100x100x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox Lite 100 /100x100x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 8,650.00ден
 • Код:
  713
 • Тежина:
  6.500 кг

За разлика од другите модели Homebox Light не е 100% светлосно непропуслив.

 

Силната HPS сијалица ќе се гледа преку неговите ѕидови. Директна сончева светлина или друг силен светлосен извор би го нарушиле фото-периодот на растенијата внатре во боксот.

 • Димензии: 100x100x200cm
 • Површина 1,0 (м2)
 • Препорачливо, осветлување: 200W CFL
 • Макс. оптоварување: 50кг.
 • Препорачлива вентилација: 345 м3
 • Број на врати: 1
 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HomeBox Lite 100 /100x100x200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.