Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX LITE BOX HomeBox Lite 80 /80x80x160cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox Lite 80 /80x80x160cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 6,680.00ден
 • Код:
  712
 • Тежина:
  5.500 кг

За разлика од другите модели Homebox Lite не е 100% светлински непропуслив.

 

Силната HPS сијалица ќе се гледа преку неговите ѕидови. Директна сончева светлина или друг силен светлосен извор би го нарушиле фото-периодот на растенијата внатре во боксот.

 • Дименнзии: 80x80x160cm
 • Површина: 0,6 (м2)
 • Препорачливо осветлување: 200W CFL
 • Макс. оптоварување: 50кг.
 • Препорачлива вентилација: 345 м3
 • Број на врати: 1

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови