Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX GROWLAB CloneLAB tall /125 x 65 x 180cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

CloneLAB tall /125 x 65 x 180cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 14,600.00ден
 • Код:
  710
 • Тежина:
  20.000 кг

CloneLAB tall е погоден за четири 25.4 x 50.8 cm странични ленти на секое ниво (вкупно три нивоа) и околу 120 cm T5 системи.

 

 • Прозорци за надзор
 • На повеќето модели освен GL40 и GL60
 • Подобрена отпорност на тежина
 • Покривот поддржува до 45 кг
 • Цврста рамна со покривање
 • Помага против рѓа и дава почист изглед; цевките имаат подебели ѕидови од претходните модели
 • Рефлектирачки сребрен филм од внатре
 • Извонредно зголемување на рефлексивноста за подобар фактор на светлина
 • Термичка рефлексија
 • Материјалот на шаторот е одраз на 97% од сите топлински зрачења за максимална изолација
 • Целосно нетоксичен
 • Нема да реагира под влијание на светлина и топлина, не испушта гасови што ќе им наштетат на растенијата
 • Подобрени патенти и текстил
 • Подебелo платно од претходните модели со најдобри патенти на пазарот
 • Подвижни подпори на таванот
 • Едноставно прикачете ги светлата и остатокот од опремата; сите делови поставете ги на саканите локации за подобра функционалност
 • Повеќе влезови и излези
 • Таа, исто така вклучува и два отвори спроти една врз друга на нивото на ламбата за ладење 
 • Прилагодливи дупки за вентилатори и канали
 • Нема потреба од менувачи

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
 
-Препорачано осветлување:
250W или 400W, MH или HPS лампа
 
-Размер:
 
-Споен  125 x 65 x 180cm
 
-Пакување: 129 x 69 x 18cm
 
Влезови:
 
-Влез/Излез: (3) / 152mm
 
-Кабли: (2) / 101mm
 
-Отовори за воздух: 2
 
-Врати: 1
 
-Прозорци за надзор: 2
 
 
 
Може да се види соодветен комплет за осветлување тука
 
 
 

Најпродавани

Нашите водечки брендови