Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX GROWLAB GrowLab 240 /240 x 240 x 200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

GrowLab 240 /240 x 240 x 200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 40,610.00ден
 • Код:
  709
 • Тежина:
  31.400 кг

GrowLab 240 е погоден за две 600 W или 1000 W сијалици.

 

 • Интериер: сребренеста рефлектирачка фолија.
 • Екстериер: водоотпорно црно платно.
 • Прозорци за посматрање: Без
 • Подобрена отпорност на тежина
 • Цврста рамка со прашинеста покривка
 • Помага против рѓа и придонесува почист изглед; цевкте се со подебели ѕидови од претходните модели
 • Светлорефлектирачки сребрен филм од внатре
 • Забележително згилемување на рефлектирачката способност за подобар светлосен коефициент
 • Терморефлектирачки
 • Материјалот на шаторот рефлектира 97% од сите топлински лачења за максимална изолација
 • Целосно нетоксичен
 • Нема да реагира под влијание на светлина и топлина, не испушта гасови, кои би наштетиле на растенијата
 • Подобрени патенти и текстил
 • Подебело и густо платно од претходните модели, со најдобрите патенти на пазарот
 • Подвижни потпори на таванот
 • Лесно прикрепете го осветлувањето и останатиот дел од опремата; сите делови поставете ги на саканите места за подобра функционалност
 • Регулирачки отвори за вентилатори и воздуховоди
 • Немате потреба од редуктори или стеги
 • Водонепропуслив под
 • Второ дно, кое може да се извади и исчисти меѓу приносот

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
 
Препорачано осветлување:
 
-4 х 600W или 3 x 1000 W, HPS или MH
 
Размер:
 
-Споен: 240 x 240 x 200cm
 
-Пакување: 147 x 42.5 x 18cm
 
Влезови:
 
-Влез/Излез: (3) / 254mm
 
-Кабли: (4) / 101mm
 
-Ладење за рефлектори: (2) / 203mm
 
-Отовори за воздух: 4
 
-Врати: 2
 
-Прозорци за набљудување: 2
 
 
 
Може да се види соодветен комплет за вентилација тука, и тук 
 
може да се видат соодветни комплети за осветлување туктука и тук
 
 

Најпродавани

Нашите водечки брендови