Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX GROWLAB GrowLab 120 L /240 x 120 x 200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

GrowLab 120 L /240 x 120 x 200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 18,780.00ден
 • Код:
  706
 • Тежина:
  24.000 кг

GowLab 120L е погоден за два Wilma 10 системи и два 600 W комплети.

 

 • Интериер: сребрена рефлектирачка фолија.
 • Надворешноста: водоотпорна црна ткаенина.
 • Влезни податоци:
 • Влез / излез: (3) / 254мм
 • Каблирање: (4) / 101мм
 • Рефлектор ладење: (2) / 203mm
 • Отвори за воздух: 4
 • Врати: 2
 • Заштитен отпор на вода: 2
 • Прозори за надзор: 2

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Препорачано осветлување:
 
-400 W или 600 W HPS или MH
 
-Собран: 240 x 120 x 200cm
 
-Пакување: 123 x 37 x 17cm
 
 
Може да се види соодветен комплет за осветлување тук и тук
 
може да се види соодветен вентилатор тук и тукa
 
соодветен филтер што може да го погледнете тука