Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX GROWLAB GrowLab 120 /120 x 120 x 200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

GrowLab 120 /120 x 120 x 200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 12,040.00ден
 • Код:
  705
 • Тежина:
  14.000 кг

GrowLab 120 е погоден за еден Wilma 10 систем или за 15 x 6.5 литри саксии.

 

 • Интериер: сребренеста рефлектирачка фолија.
 • Екстериер: водоотпорно црно платно.
 • Прозорци за посматрање: Без
 • Подобрена отпорност на тежина
 • Цврста рамка со прашинеста покривка
 • Помага против рѓа и придонесува почист изглед; цевките се со подебели ѕидови од претходните модели
 • Светлорефлектирачки сребрен филм од внатре
 • Забележително зголемување на рефлектирачката способност за подобар светлосен коефициент
 • Терморефлектирачки
 • Материјалот на шаторот рефлектира 97% од сите топлински лачења за максимална изолација
 • Целосно нетоксичен
 • Нема да реагира под влијание на светлина и топлина, не испушта гасови, кои би наштетиле на растенијата
 • Подобрени патенти и текстил
 • Подебело и густо платно од претходните модели, со најдобрите патенти на пазарот
 • Подвижни потпори на таванот
 • Лесно прикрепете го осветлувањето и останатиот дел од опремата
 • Регулирачки отвори за вентилатори и воздуховоди
 • Немате потреба од редуктори или стеги
 • Водонепропуслив под
 • Второ дно, кое може да се извади и исчисти меѓу приносот

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
 
 
Препорачано осветлување:
 
-400 W или 600 W HPS или MH
 
Размер:
 
-Собран: 120 x 120 x 200cm
 
-Пакување: 123 x 40 x 11cm
 
Влезови:
 
-Влез.Излез: (5) / 203mm
 
-Кабли: (2) / 101mm
 
-Отовори за воздух: 3
 
Врати: 1
 
-Може да се види соодветен комплет за осветлување тука и тук