Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX GROWLAB GrowLab 80L /80 x 150 x 200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

GrowLab 80L /80 x 150 x 200cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 12,040.00ден
 • Код:
  703
 • Тежина:
  13.000 кг

GrowLab 80L Идеален за еден Wilma 4 систем или 5 x 6.4 литра саксии, одговара 250 W или 400 W осветлување

 

 • Интериер: сребренеста рефлектирачка фолија.
 • Екстериер: водоотпорно црно платно.
 • Прозорци за посматрање: Без
 • Подобрена отпорност на тежина
 • Цврста рамка со прашинеста покривка
 • Помага против рѓа и придонесува почист изглед; цевките се со подебели ѕидови од претходните модели
 • Светлорефлектирачки сребрен филм од внатре
 • Забележително зголемување на рефлектирачката способност за подобар светлосен коефициент
 • Терморефлектирачки
 • Материјалот на шаторот рефлектира 97% од сите топлински лачења за максимална изолација
 • Целосно нетоксичен
 • Нема да реагира под влијание на светлина и топлина, не испушта гасови, кои би наштетиле на растенијата
 • Подобрени патенти и текстил
 • Подебело и густо платно од претходните модели, со најдобрите патенти на пазарот
 • Подвижни потпори на таванот
 • Лесно прикрепете го осветлувањето и останатиот дел од опремата; сите делови поставете ги на саканите места за подобра функционалност
 • Регулирачки отвори за вентилатори и воздуховоди
 • Немате потреба од редуктори или стеги
 • Водонепропуслив под
 • Второ дно, кое може да се извади и исчисти меѓу приносот

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
Препорачано осветлување:
-250 W или 400 W HPS или 120 cm Т5 систем
Размери:
-Собрани: 80 x 150 x 200cm
-Пакуван: 92.5 x 29 x 12cm
Влезови:
-Влез/Излез: (2) / 127мм
-Кабли: (2) /101 мм
-Отвори за воздух: 3
Врати: 1
 
-Може да се види соодветен комплет за осветлување тука