Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND ОСНОВНИ ЃУБРИВА Dutch Formula 1 Grow 5L - минерално ѓубриво за растенија

Dutch Formula 1 Grow 5L - минерално ѓубриво за растенија

Цена: 2,970.00ден
 • Код:
  66
 • Тежина:
  5.000 кг

Dutch Formula 1 Grow создава максимални услови за цветање во следниот период на растење.

Престанете со примената на GROW меѓу 21-от и 30-от ден на одгледување, тогаш, кога вашите растенија навлегуваат во 12 часовниот период на цветање.

NPK: 25-15-50
 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Почвено одгледување: користете послабо концентриран раствор (на половина + ). Промијте со вода ако мора да избегнете натрупување на соли во почвата.

 • за млади растенија применете половина од концентратот .
 • запрете ја употребата на GROW после 21-30 дена.

Најпродавани

Нашите водечки брендови