Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX GROWLAB GrowLab 80 /80 x 80 x 180cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

GrowLab 80 /80 x 80 x 180cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 9,300.00ден
 • Код:
  702
 • Тежина:
  10.000 кг

GrowLab 80 е идеален за еден Wilma 4 систем или 5 x 7 литарски саксии, одговара за 250 W или 400 W осветлување.

 

 • Интериер: сребренаста рефлектирачка фолија.
 • Екстериер: водоотпорно црно платно.
 • Прозорци за посматрање:
 • На повеќето модели со исклучок на GL40 и GL60
 • Подобрена отпорност на тежина
 • Потпорите на таванот издржуваат до 45 кг
 • Цврста рамка со прашкаста покривка
 • Помага против рѓа и придонесува почист изглед; цевките се со подебели ѕидови од претходните модели
 • Светлорефлектирачки сребрен филм од внатре
 • Забележително зголемување на рефлектирачката способност за подобар светлосен коефициент
 • Терморефлектирачки
 • Материјалот на шаторот рефлектира 97% од сите топлински лачења за максимална изолација
 • Целосно нетоксичен
 • Нема да реагира под влијание на светлина и топлина, не испушта гасови, кои би наштетиле на растенијата
 • Подобрени патенти и текстил
 • Подебело и густо платно од претходните модели, со најдобрите патенти на пазарот
 • Подвижни потпори на таванот
 • Лесно прикрепете го осветлувањето и останатиот дел од опремата; сите делови поставете ги на саканите места за подобра функционалност
 • Регулирачки отвори за вентилатори и воздуховоди
 • Немате потреба од редуктори или стеги
 • Водонепропуслив под
 • Второ дно, кое може да се извади и исчисти меѓу приносот

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
 
 
- Препорачливо осветлување: 250 W или 400 W HPS
 
- Димензии: 80 x 80 x 180cm
 
- Спакуван: 92.5 x 29 x 12cm
 
- Влезови:
 
Влезен/Излезен: (2) / 127мм
 
-Кабелирање: (2) /101 мм
 
- Отовори за воздух: 3
 
- Врати: 1
 
- Соодветен комплет за осветлување можете да разгледате тука