Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ГРОУБОКСОВИ HOMEBOX HOMEBOX CLASSIC HomeBox L Silver /100х100х200 cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

HomeBox L Silver /100х100х200 cm/ - гроубокс за одгледување на растенија

Цена: 15,840.00ден
 • Код:
  701
 • Тежина:
  11.300 кг

Homebox L Silver ја обезбедува најдобрата средина за успешен принос.

 

Гоелмината е идеална за да ги задоволи потребите на едно семејство со билки и зеленчуци за цела година. Пријатно и лесно е да се работи со него. Саксиите можат да бидат поставени директно врз водоодржливиот под. Исто така може да биде сврзан надворешен резервоар.

.Компактните димензии на Homebox L (100 х 100 х 200 см) го прават удобен дури и за најтесните простори

 • Спакуван е со димензии 110 х 38 х 10см и тежина 12 кг. ,што го прави лесен за достава и транспорт.
 • Користењето на Homebox L со препорачаната опрема им дава на вашите растенија прекрасно место за развој.
 • Сите делови се за многократна употреба
 • Гаранција за успешно и сигурно одгледување
 • Висококвалитетен германски дизајн и прокетирање
 • надворешниот дел е смеса од грубо платно, внатрешниот е цврст, полн и рефлектирачки обработен
 • Сите наши производи се со високвалитетни патенти
 • Рамката е од метал и завшува со прецизни рабови
 • Врските, металната структура и надворешниот дел се со висок квалитет
 • Еднаш затворен е практички светлоиздржлив
 • Вентилациски отвори
 • Дополнително топлоиздржливо и водоиздржливо дно
 • Внатрешни и надворешни цевки

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Спецификации:

- Димензии: 100x100x200cm  
- Површина: 1,0 (м2)
- Препорачливом осветлување: 1бр. х 400W HPS или CFL
- Макс. оптоварување: 50кг.
- Препорчлива вентилација: 345 м3
- Број на врати: 1

Соодветни комплети за осветлување можете да разгледате тука

Најпродавани

Нашите водечки брендови