Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома ЃУБРИВА CANNA ЗА КОРЕН CANNA Rhizotonic 250ml - стимулатор за корен

CANNA Rhizotonic 250ml - стимулатор за корен

Цена: 1,040.00ден
 • Код:
  696
 • Тежина:
  0.350 кг

CANNA Rhizotonic е производ уникатен по својата природа, содржи повеќе од 60 активни компоненти, повеќето и најважните од кои се извлекуваат од посебен вид арктички алги. Различните микроелементи и витамини како Б1 и Б2 стимулираат производството на хормони за растот на корените, обезбедуваат еден здрав и силен коренов систем. 

Rhizotonic го убрзува процесот на ртење, кога се користи за накиснување на семиња пред сеење. Се користи во дози од 40мл / 10л на тој начин ја омекнува кожата на семето што го прави полесно нивно 'ртење. На сосема природен начин го стимулира кореновиот систем и дава силна отпорност на растенијата на промените во надворешната среда. 

Многу производители се согласуваат дека растенијата се обновуваат многу побрзо од стресни ситуации ако листовите биле попрскувани со Rhizotonic. Тој исто така ќе ги подобри растенијата, кои се слабо развиени!

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Упатство за користење:

 • Протресете го шишето добро пред употреба
 • Растворете 40 мл концентрат на 10 литри вода (1: 250)
 • прскање на средината за одгледување 1-6 пати дневно. Прскајте директно врз лисјата додека се развие силен коренов систем 
 • Одредете рН на нутритивниот раствор по додавање RHIZOTONIC, бидејќи малку ќе се зголеми рН по додавањето

 

Складирање и безбедност:

 • RHIZOTONIC е 100% растително-базиран и е погоден за сите растечки средини како почва, кокос и хидропоника
 • Да се ​​чува затворено на темно и ладно место
 • Чувајте подалеку од деца